Visole 113, 2310 Slovenska Bistrica
040 294 410

Naročanje

Samo poklicati nas morate na telefonsko številko 040 294 410 (Vesna), nam poslati e-mail (na vesna@podaljski.si) ali pa se naročite na spletnem obrazcu. Dogovorili se bomo za barvo, dolžino in količino lasnih podaljškov in v parih urah se spremenite iz kratkolaske v zapeljivo dolgolasko.

Ste iz Kopra? Morda iz Kranja? Živite v Lendavi? Ali imate med službenim potovanjem v Slovenj gradcu nekaj časa? Pokličite nas ali pa se naročite na spletu. Lase podaljšujemo kjerkoli in kadarkoli!

Euro-So.Cap. lasni podaljški vam omogočajo, da uživate v življenju brez omejitev. Lahko plešete, plavate, obiskujete fitnes, savno, kolesarite, vaše gibanje je normalno in sproščeno.

Na voljo so v naravnih in malce bolj norih odtenkih. Podaljšani lasje, tudi tisti najživahnejših barv, so 100% naravni in jih lahko oblikujemo in negujemo, kot svoje lase. Izbirate lahko med različnimi dolžinami, od 40 cm do 65 cm ter ravnimi, rahlo valovitimi ali močno skodranimi. Široka barvna paleta Vam omogoča lažjo izbiro in popolno ujemanje barve vašim naravnim lasem.

Euro-So.Cap. lasni podaljški so 100% naravni. Izdelke v Sloveniji zastopamo že več let, prav tako na Hrvaškem in v Avstriji.

REGIJA

ŠtajerskaKoroškaPrekmurjeDoljenjskaNotranjskaPrimorska